facebook tracking

Möt Michael Gannås - Transportbilssäljare

Lär känna Michael Gannås, Transportbilssäljare i Ängelholm, tidigare Renault- och Daciasäljare. 


michael_gannas.jpg

1: När du ska briljera i köket vad bjuds det då på?
Vad vore livet utan en saftig rullad Lövbiff men en krämig örtsås och räfflade pommes. Till detta får man inte glömma ett riktigt gott rödvin och tända stearinljus.

2: Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Hur var det nu. Jag skulle skicka mail, ringa tillbaka till en kund och boka en service på en kundbil. Ett av livets motto är att det är bättre att hjälpa till än att stjälpa till.

Eller troligen menades de snarare vad jag vill uppleva. Får man bara välja tre saker så får det bli. Äga en riktig sportbil, besöka Australien och vinna storvinns på lotto .

3: Tips på bra utflyktsmål i närheten?
Hovshallar lätt. Tänk dig en solig sommardag iförd bra skor och nedpackad fika i ryggsäcken. Då åker man ut till Hovshallars underbara natur. Man jag kan ju erkänna att en sommardag på stranden inte är helt fel den heller. 

4: Om du fick vara ett djur vilket skulle du då vara och varför?
Finns det något annat val än katten. Man har friheten att göra vad man vill när man vill. Maten serverad på fat och när kvällen kommer blir man kliad på rygg och mage. 

5: Så måste vi ju så klart fråga, vilken är bästa bilen och varför:
Renault RS01 troligen inte så många som har sett den. (nu gick antal sökningar på Google dramatiskt upp i antal.) Men vackrare bil får man leta efter. Sen att de är en Renault gör ju inte saken sämre.

 

Lediga tjänster

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Bilmånsson i Skåne AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@bilmansson.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor